Nyt kun vihdoin on saanut otteen takaisin myös liikunnasta, voinee palata myös blogin pariin. 

1.7. Aloitin hikoilun ja Leppävaaran urheilukentän liepeille on nyt vuodatettu hikeä, tosin vasta viimeiset viisi viikkoa, noin osapuilleen. 

Kävelytreenit aloitin huikeilla 500 metrin  (lue 10*50 m) ponnistuksilla heinäkuun alussa ja nyt noin viiden viikon jälkeen mennään päiväannoksena puolitoista kilometriä, ei edelleenkään yhteen menoon, mutta viimeisin suorite tänään oli 10*100 m + 10*50 m. Myös viikko sitten tuli suoritettua jo "Tour de Lammaslampi eli Lammaslammen ympärikävely Vantaan Pähkinärinteessä. Matka on huikea 1,7 km ja taukoineen siihen tuhraantui puolisentoista tuntia. 

Kuulostanee hurjalta normikuntoisesta. Itselleni Tour de Lammaslampi -kierroksen jälkeen eivät olleet onnen kyyneleet kaukana. Motivaatio kasvoi räjähdysmäisesti pelkästään siitä havainnosta, että sen pahaisen lätäkön ympäri pystyy vielä liikehtimään omin voimin. Yksi päivä piti kyllä huilata "suoritteen" jälkeen, kun vasen pohje lievästi kipeytyi.

Nyt tällä hetkellä kävellään 1,2 - 1,5 kilometriä päivässä ja elokuun loppuun on tavoitteena 2 kilometriä yhdellä harjoituskerralla. suunnitelmalla 10*150 m + 5* 100 metriä tai sinne päin. 

Syyskuun lopulla pitäisi tulla päiväannokseen lisää taas kilometri. Tarkoitus on lisätä sekä toistokertoja lyhyille kävelypyrähdyksille, mutta myös tehdä treenejä, jossa on pitempi kävelymatka ja vähemmän toistoja, esim. 7*200 m

Tavoite on asetettu, mutta nyt on aloitettu matka. Olisiko nyt kävelty 30 kilometriä viimeisen kuukauden aikana. Siis noin kilometri päivässä. 

Edelleen tämä kuulostaa älyttömältä normikuntoisesta, mutta....

Älyttömältä kuulostaa myös se, että kun pari ekaa viikkoa jyysti kävelyä täysin niin, ettei aineenvaihdunta reagoinut mitenkään, siis en edes hikoillut, niin nyt hiki virtaa heti, kun ekat 50 metriä saa taakse. Merkki siitä, että elimistö on reagoinut asiaan ja nestekertymät ainakin reisissä ovat näppituntumalla jo merkittävästi pienentyneet. 

YES !!!!

Kävelyä kuuhun tukee Sotkansiipi kirjanpitäjät  

http://www.sotkansiipi.fi