Tänään haastattelemme bloginpitäjää vihdoin toden teolla alkaneen painon putoamisen johdosta. 


Niin. Sanot, että -25 kg, mistä niin päättelet ?

No, suurin piirtein sen verran. sanoisin, että vähintään 20 kiloa. Mittaus tehdään alkuviikosta, voi olla enemmänkin. 

Sanot myös, että laihtuminen on nyt pysyvämpää sorttia ? Miksi?

Niin. Totta on, että pientä jojoilua on tapahtunut, mutta nyt näyttää siltä, että ulkopuolisen tukihenkilön löytyminen on aikaansaanut muutoksen, joka näkyy, tuntuu ja täältä blogin kautta myös kuuluu. 

Mitä on tapahtunut ? Todella ?

Ensinnäkin olen syönyt enemmän viime aikoina. 

Enemmän ? Miten niin enemmän ?

Niin. Ja tietysti on syöty myös oikeita asioita, siis paremmin. Salaattia, lihaa, kalaa, ruisleipää, proteiinilähteitä. Perushöttö on jäänyt nyt kokonaan pois, koska syöminen tapahtuu säännöllisesti päivän mittaan, eikä ämpäriannoksina ilta-aikaan. 

Onko mitään vanhoja tapoja jäänyt ?

No. Pop corn on sallittu huvi urheilua katsellessa.

Urheilua. Entäpä oma liikunta ?

Niin. Vähäistä se on, mutta pahinta mitä tällä painolla olisi tehdä, on lähteä revittelemään pitkiä matkoja liukkaalla kadulla kävellen. Kuntosalilla tulee toki käytyä. 

Miltä tuntuu ? 

Erittäin hyvältä. Liikkuvuus on lisääntynyt, kun vatsasta varsinkin kylkien kohdalta on lähtenyt isot kimpaleet. Matka on kyllä pitkä, mutta nyt se on alussa. 

Kauanko tätä on kestänyt. 

Uusi kampanja alkoi about lokakuussa, kun tapasin nykyisen tukihenkilöni eräällä kurssilla. Osittain vahingossa. Hän on hoitanut vastaavia keissejä ennenkin ja tuli ottamaan asian puheeksi. Terveisiä vaan Heidille. Ja kiitos jo etukäteen. Jo nyt on kevyempi olo. 

Miten jatkuu ? 

Homma jatkuu pari kuukautta vielä syömällä ja kevyellä punttisaliharjoittelulla. Liikuntaa lisätään ohjelmaan, kunhan lumet sulaa ja päivä paistaa. 

Tavoite 

Tavoite on ensin pudottaa 100 kiloa ja sitten lisää.