Terveeksi, arvoisat lukijani, 

Terveeksipä hyvinkin, siellähän se tavoite olisi. Ja on koko ajan ollut. Mutta bingoilu tuossa onnistui viime vuonna vielä uusimaan itsensä. Nyt on sitten ties kuinka mones vaihe käynnissä, matkalla kohti tervettä elämää. 

Huokailupöydän antimina on tänään ollut kalaa ja salaattia, eilen pihviä ja salaattia, pari päivää sitten salaattia ja salaattia, tosin ämpärillinen ja sitä ennen leipää ja salaattia. Ja nyt tuntuisi siltä, että suunta kääntyi.

En tiedä, kuulunko jotenkin siihen kategoriaan ihmisiä, joka tarvitsee ohelleen jonkun, joka antaa potkun perseelle. Tönäisee oikeaan suuntaan ja vähän jopa antaa palautetta viikkotasolla ja jos ei nyt sentään piiskaa, niin ainakin vähän ojentaa tarpeen mukaan. Siis valmentaa. 

Sattumoisin nimittäin törmäsin tällaiseen henkilöön valmentajakurssilla, jossa itse opiskelen Curlingvalmennuksen ja ylipäätään taitovalmennuksen saloja. Hän on valmentaja. Myös niin sanottu elämäntaidon valmentaja. Hän otti kontaktia, kyseli vaivihkaa tilanteestani, kukapa ei ylipainoani huomaisi, ehdotti yhteistyötä. Suostuin. 

Jo ensimmäisen varsinaisen tapaamisen jälkeen jätin taas huokailupöydän taakseni, toivottavasti viimeisen kerran. Keinovalikoima on osittain sama kuin ennenkin, nyt höystettynä hieman tarkemmalla tarkkailujaksolla. Ja henkilökohtaisen valmentajan avulla. 

Uskon vakaasti, että uusi nousu alkaa tästä ja tässä tapauksessa nousi merkitsee laskua, painon laskua. 


(sponsored by www.sotkansiipi.fi )