"¤&¤%¤//¤%/%   Näin täytyy melkein sanoa ja vielä siihen päälle kirota, että aspartaami ja sukraloosi ja perkele.

Näin se on nyt osoitettu. Keinomakeuttajat itse asiassa lihottavat, vaikka niiden tavoite oli juuri päinvastainen. Kuluttajat kaduille, varsinkin läskit. Lasten vanhemmat ainakin. Siirtykää takaisin normaaleihin sokerijuomiin. Ne vievät näläntunnetta, etkä myöskään syö niin paljon.
 


Tavallaan loogista

MIKSI KEINOMAKEUTUS LIHOTTAA !!  Näin uutisoi esimerkiksi verkkolehti Uusi Suomi 19.2. 2013 etc..) Tämän uutisen voi googlettaa halutessaan. Lainaan uutista kuitenkin melko suoraan tässä alla..
 


Viimeaikaisia havaintoja lihavuustutkimuksissa 
 

Tutkimuksilla on nyt pystytty osoittamaan, että keinotekoiset makeutusaineet aiheuttavat käyttäjillään liikalihavuutta ja kasvattavat riskiä sairastua 2-tyypin diabetekseen.

Tuoreiden tutkimusten mukaan keinomakeuttajat sotkevat elimistön ruoantarpeen säätelyä ja totuttavat ihmiset liian makeaan ruokaan.

Makujen ja syömisen neuropsykologiaa tutkinut Dana Small sanoo CBC:lle, etteivät kevyttuotteet helpota painonhallinnassa.

Keinomakeuttajat kuten sukraloosi tai aspartaami ovat satoja kertoja makeampia kuin tavallinen sokeri. Siitä syystä paljon makeuttajia käyttävien kynnys makeaan laskee, mikä saa ihmisen elimistön suhteen kaloreihin sekoamaan ja himoamaan yhä makeampia ja korkeakalorisempia ruokia.

 

 

Kevyttuotteiden "teoreettinen" hyöty  kääntyy itseään vastaan.

Ranskalaistutkimus seurasi 66 000 naisen juomatapoja 14 vuoden ajan. Virvoitusjuomien kulutuksella ja kakkostyypin diabeteksella havaittiin selvä yhteys sekä normaaleja että makeutettuja juovilla naisilla. Yllättäen keinomakeuttajia käyttäneillä naisilla riski oli kuitenkin korkeampi.

Jo puoli litraa keinomakeutettuja limuja viikossa aiheutti 15 prosentin kasvun diabetesriskiin. Puolitoista litraa viikossa juovilla naisilla riski oli 59 prosenttia suurempi.

Lainaus päättyy kertomukseen dokumentista, jossa rugbyn pelaajilla kokeiltiin laittilimuihin liittyvää hypoteesia. Molemmille joukkueille oli varattu samanlainen ruokailu ottelun jälkeen klubitalolla. Toiselle tiimille annettiin ottelun päätteeksi juotavaksi sokerilimua ja toiselle laittia. Ottelun jälkeisessä ruokailussa klubitalolla laittia saanut joukkue söi merkittäviä määriä enemmän ruokaa, käytännössä kaiken, mitä tarjottiin.. Toinen söi normikokoisia annoksia. Voitte päätellä kumpi oli nauttinut laittilimuja.

Rugbyn pelaajia voinee kuitenkin pitää suhteellisen normaaleina ihmisinä, kyseessä ei siis ollut rottakoe.
 

Aika merkittävä tieto